2016. szeptember 29., csütörtök

65 db-os Ruhacsomag 6hó-1,5 évesig - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


   Idő hiányában nem tudok méregetni. amiben találok gyári méretezést azt írom bele. Technikai paramétereket fotózom. Ha kérdésed van tedd fel, amint tudok válaszolok. Hatalmas zsák, nem tudom postázni.
64db-os ruhacsomag 5-6 évesnek.
3 rövid ujjú póló
1 hosszú ujjú póló
8 alsó
7 pár zokni
1 farmer (nem csak kék)
1 kord nadrág
1 melegítő szett nadrág+ fels
2 harisnya
1 partedli letörölhető, műanyag
6 nyári nap sapi
3 sapi
11 rövid ujjú body
4 hosszú ujjú body
1 kardigán
3 rugi
6 napozó
3 vékonyabb nadrág
1 ing
Vannak benne eredeti márkás darabok és használtabb is van közötte, nincs válogatva ezért ennyi az ára. Nem turis egyik sem, mindet újonnan vettük, egy gyerek használta. Komoly lyuk, szakadás, folt nincs rajtuk, azokat külön hirdetem 1ft-ról. Használhatatlan darab nincs benne. (beleírt méret ek 110-116)
1, 2, 3, 4. Osztály.  
Rengeteg cuccunk van amit nem használunk, rég óta pakolgatom ide-oda. KIHASZNÁLATLANSÁG MIATT MEGVÁLOK SOK MINDENTŐL, mert már nem férünk el tőlük.  Saját minőségi osztályozást használok a termékekhez.
1. osztály: Címkés vagy címke nélküli soha nem használt termékek. (Sokszor veszek előre termékket, hogy majd belenő/lefogyok/pont ide befér/valamire jó lesz/ajándékba kaptuk, de a használat soha nem valósul meg.
2. osztály: Újszerű 1-2 alkalommal használt termék. A használat során derül ki, hogy nem kényelmes/nem áll jól/mégsem fér be/nem kompatibilis valamivel... stb. Ezért feleslegessé vált.
3. osztály: Normál használatú termék. A használat látható rajta, de még bőven használható, csak nekünk már feleslegessé vált, mert pl.: kinőttük, jobbat vettünk, vagy csak már nem tetszik.
4. osztály: Használtabb estenként sérült, de kidobni sanálom termék. Jel! képes áron elvihető, hátha valakinek még kellhet, vagy meg tudja javítani, vagy alkatrésznek..... .... csak ne foglalja tovább a helyet. A felllet hibát mindig nagyítva fotózom.
A gyerekholmiknál monogram vagy név felírat szinte mindenben van. A ruhák mosva lettek elrakva, vasalva nincsenek, ezért a képen is gyűrött lehet. A közeli képeken látható szín általában a valós, mert a távolabbi vakúval készített képek kissé sápadtak szoktak lenni.  
Idő hiányában nem tudok méregetni. amiben találok gyári méretezést azt írom bele. Technikai paramétereket fotózom. Ha kérdésed van tedd fel, amint tudok válaszolok.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2016-10-20 12:38 . 65 db-os Ruhacsomag 6hó-1,5 évesig - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése