2017. április 27., csütörtök

Vujity Tvrtko: Angyali történetek a pokolból - Jelenlegi ára: 990 Ft

Vujity Tvrtko
 –
Angyali történetek
a pokolból 
Könyvajánló/ Fülszöveg: "Meghökkentő cím, elismerem. Különösen, hogy látni fogják: ezek az angyali történetek valójában lebilincselően izgalmasak, és olykor könnyfakasztóak is. Kalandból pedig - ígérem - ezúttal sem lesz hiány.
Az Angyali történetek segítségével eljuthatnak a világ legnyomorúságosabb országába, Sierra Leonéba. Ahol emberek halnak éhen, ahol gyakoriak a tömeggyilkosságok, ahol emberi vérrel írják a történelmet. Itt, a pokol legmélyebb bugyrában egy magyar lánynak teljesült a legnagyobb álma: húszéves korában, életében először, átölelhette a saját édesapját. Bemutatom önöknek a Szahara egyszerre lenyűgöző és félelmetes világát, a beduinok, tuaregek és mórok életét, no és egy magyar nyugdíjas igaz meséjét. Egy olyan asszonyét, aki a sivatagban találta meg a boldogságot, ott, ahol az ég a földdel összeér. Velem tarthatnak a Jégföldre, a sarkkör közelébe, ahol a magyarok szó szerint a jég hátán is megélnek. Fellapozom szarajevói naplómat, hogy megmutathassam, mire vagyunk képesek mi, emberek. Aztán nagyokat derülhetnek majd annak a budapesti fiatalembernek a furfangos ötletein, aki pár évvel ezelőtt egy sörözés közben elhatározta, hogy kijut az athéni olimpiára, méghozzá kongói sportolóként. Jön még egy igazi meglepetés is: felkutattam Csitát, a Tarzan-filmek majomlegendáját, aki a világ legöregebb csimpánzaként ma is él, egy állatszínészeknek berendezett luxusotthonban.
Angyali történeteim újrakezdésekről, megalkuvást nem tűrő harcokról, a pokol mélyén élő igazi Angyalokról szólnak. Körbeutazhatják a földet Kaliforniától Fekete-Afrikáig. Tiszakécskétől a sarkkörig. Izgalmas, torokszorító vagy éppen mulatságos történetekkel várom önöket, melyek, remélem, méltóak a Pokoli-sorozat korábbi fejezeteihez. "
Kiadó: Pécsi Direkt Kft. / Alexandra Kiadó, Pécs
Kiadási dátum: 2004.
Terjedelem: 367 oldal
Kiadói fűzött-, kemény papírkötés. Méret: 14*21 cm.
Állapot: Új állapotú könyv! Olvasatlan! Kosz, bejegyzés és firka mentes példány! (Kérem, hogy elsődleges állapot információnak az eladó tételről készült fotókat tekintse! )
 
Ár: 990 Ft. -
 
Posta: az aktuális, 2013-as postai díjszabást figyelembe véve, Ajánlott levélként kézbesítve 955 Ft. - Vízhatlan, ’ légbuborékos’, biztonságos borítékban postázva! (Figyelem! Több tétel egyidejű megvásárlása esetén jelentős postaköltséget takaríthat meg! )
(A könyvhöz kapcsolódó egyéb kulcskifejezések: TV2 Napló, Sierra Leone)
 
Amennyiben ideje is engedi, tekintse meg további kínálatomat!
Értékes könyvek, gyakran 1 Forintról!
(Lent az oldal alján, a Galériámban! Illetve még több könyv az ’ Eladó további termékei’ menüpontra kattintva! )

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-05-18 16:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése