2017. július 26., szerda

Ok Baby Mini mosdó, tisztálkodó centrum:) - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Nagyon nagy találmány, nekünk nagyon tetszett, szeretjük a többfunkciós dolgokat.
Tükör, fogmosó pohár, mosdókagyló dugóval. Kicsi lányunk imádta, korán megtanult önállóan kezet mosni, fésülködni, fogat mosni, nagyon jól motiválta, hogy saját fürdőszobája van: )))))
Használt , de szép állapotban, A tükör rész kopottabb egy kicsit, műanyag, hogy ne legyen balesetveszélyes, és kicsit karcolódott,.. lásd fotón, alig vehető észre..
Bármilyen fürdőkád szélére illeszthető, állítható.  
Megkímélt szép állapotban.
Képeknek megfelelő állapotban. Kérdezz bátran: )
Megfelelő ajánlat esetén hamarabb is lezárom. Fizetési határidő 1 hét, ha mást nem egyeztetünk előre. Licitet nem törlök.
Családomban megunt, kinőtt, alig, vagy nem is használt ruhákat , játékokat szeretnék eladni. A hibákat igyekszem jelezni, de emberek vagyunk, tévedhetek, szólj , mindent meg lehet beszélni. Cserélni nem szeretnék, licitet nem törlök. Licitálás előtt kérdezz, a mért adatokat vedd figyelmbe, így később nem ér csalódás: )Személyes átvételt meg tudjuk oldani, időben rugalmas vagyok, viszont csak a lakcímemen tudom átadni. Dpd -vel tudom küldeni, postával nem bajlódnék, velük annyival egyszerűbb. A futár díját csomagolás után még pontosítom.


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2017-08-16 09:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése