2018. február 26., hétfő

20db fiús gyerek márkás 4 évszakos ruhacsomag hihetetlen áron 86-92-98 2-4 évesre 200.-Ft/db árról - Jelenlegi ára: 5 0


Eladó egy szuper 20db-os  4 évszakos Gyerek ruhacsomag Található benne 86-92-98-as ruhák de belekerült 1 -2 db 80overáll(kék overáll vizes a képeken azért a sötét folt) 9-12 hós vagy esetleg más méret . A ruhák mivel használtak így mosni vasalni szükséges. Jó állapotúak a ruhák apróbb hibák előfordulhatnak rajta amit esetleg ennyi ruhánál nem vettem észre gondolok itt szálhúzódásra apró szakadásra  apró folt vagy bármi másra, de ami első látásra nem vehető észre... Található benne sok új vagy újszerű ruha is, és pár db ami inkább játszós. A ruhák 4 évszakosak tehát található benne minden Vastag meleg overáll és kabát de vékonyabb ruhák rugik is. Teljesen jól kihasználható csomag .... Családom már nem használt kinőtt ruháit találod a csomagban tehát első kézből. Ennek tudatában licitálj! Ha új ruhákat szeretnél és nem vagy tisztában a használt ruhákkal akkor ne ezt a csomagot válaszd!!   Minden ami a képeken látható az aukciót képezi. Sajnos mérni ennyi db-nál nem tudok és időm sincs rá! Ez a csomag így egyben elvihető hihetetlen árról indul a licit 250. -Ft/db Licitálj le ne maradj róla: )! Akár tovább árúsítani is megéri, Nekem sajnos darabonkénti eladásra nincs időm se tárolni nem tudom. Nem adok meg villámárat a legmagasabb licit viszi!
Nagyon kedvezményes árról indul a licit jó licitálást!
A ruhák értéke még 500. Ft /db áron is 10ezer Ft lenne! Ami bőven a piaci ár alatt van tehát jóval többet ér a csomag... CSak egyben eladó! Ne is kérd, hogy megbontsam a csomagot!
NE LICITÁLJ HA NEM TUDOD VAGY NEM AKAROD RENDEZNI AZ ADÁS-VÉTELT! SAJNOS NEM EZ AZ ELSŐ ESET HOGY HIÁBA VÁROK ÉS ÚJRA KELL INDÍTANOM EGY TERMÉKET! KÖSZÖNÖM!
A licit nagyon kedvezményes árról indúl mindenki annyit licitál amennyit gondol, a legmagasabb licit viszi a ruhákat! Mivel használt ruhák és annyira olcsón tettem fel így reklamációt nem tudok elfogadni! Licitet nem törlök, ezért jól gondold meg ha licitálsz! A csomag átvételére egy hét áll rendelkezésre, kivétel ha más időpontot beszélünk meg! Ha nem rendezed  az adás-vételt, akkor negatív értékelést tudok csak adni, és újra indítom a licitet!
AZZAL HOGY LICITÁLSZ ELFOGADTAD A FELTÉTELEIMET!
Ha van egy elfogadható ajánlatod akkor előbb is zárom az aukciót!
Ha kérdésed van írj, szívesen válaszolok!
Posta saccolt összeg csomagolás után egyeztetünk! Ha túlméretes csomag akkor dupla árat számít a posta.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 19:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése