2018. június 30., szombat

Cobra XRS 9880 radardetektor - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Vásároljon most akciósan kiterjesztett garanciát és élvezze a biztonságot 3 teljes évig. Ehhez válassza ki a legördülő menüből a 3 év garanciát:
Cobra XRS 9880 radardetektor
Az új generációs Cobra radardetektor azonnal hangjelzést ad neked, ha traffipaxot érzékel a közeledben, így időben korrigálni tudod sebességed. Nagy hatótávval és érzékenységgel bír, akár 1200 méterről képes észrevenni a radart/lézert, ezáltal több időd marad lassítani. A Cobra radardetektor a hazánkban használt rendőrségi radarok csaknem 90%-át képes érzékelni. Városi, illetve országúti üzemmóddal is rendelkezik, így mindig a legmegfelelőbb védelmet biztosítja számodra. Egyszerűen kezelhető, bármilyen autóban használható, szivargyújtóról üzemeltethető készülék. Dizájnos, igényes kivitelű eszköz, így nem kell attól tartanod, hogy elcsúfítaná autódat. LED kijelzővel, hangerőszabályzóval is rendelkezik.
A detektorhoz adott öntapadókkal könnyen felszerelheted, vagy akár a műszerfalra is helyezheted a mellékelt szőnyeggel. Sőt: a legtöbb GPS tartóval is kompatibilis.
Érzékelt radarsávok:
- X, K, Ka, Ku, 904nm lézer, VG-2
A csomag tartalma
- 1db Cobra radardetektor
- 1db autós töltő (12V)
- 1db csúszásgátló szőnyeg
- 1db öntapadós tartó
- 1db útmutató


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése