2019. október 30., szerda

az első 2db Gaunt szellemei könyv WARHAMMER 40000 WARHAMMER 40K - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

az első 2 kötet, a többi elkelt
1x olvasott példányok
csak egyben eladó
-Dan Abnett: Első és egyetlen Gaunt komisszár és egysége ismét egy véres csata közepén találja magát: egy újabb bolygót kell megtisztítaniuk a Káosz által megfertőzött lényektől. Az egység állhatatosan nyomul előre, a katonák önfeláldozóan küzdenek vezérükért és az istencsászárért, azt azonban nem is sejtik, hogy a valódi ellenség a frontvonalak mögött rejtőzik. A komisszárnak és egy bolygóméretű genocídium túlélőiből verbuválódott egységének egyszerre kell megküzdenie az elfajzott káoszmutánsokkal, a gonosz oldalra állt űrgárdistákkal, és a hatalomra éhes, az istencsászárhoz hű, ám egymás torkát átvágni készülő katonai parancsnokokkal. Az Első és Egyetlen nevet viselő alakulatot a győztes ütközet után egy másik bolygóra, egy másik csatába vezénylik, ahol Gaunt egy sötét szándékú inkvizítor bábjaként rábukkan egy az emberiség létét fenyegető objektumra. Minden rajta áll, vagy bukik. Lesz elég ereje, hogy ellenálljon a Káosz csábításának?
A Warhammer 40, 000 véres, zord világában játszódó regény hősei az Inkvizítorból, a Harlekinből és a Káoszgyermekből megismert háttér előtt vívják sorsdöntő csatáikat.
-Dan Abnett: Szellemgyártó A Warhammer 40. 000 rémálomba illő, jövőbeli világában az emberiséget a pusztulás fenyegeti. A Birodalmi Gárda alkotja az első védelmi vonalat, mely elválasztja fajunkat a könyörtelen ellenségtől. A tanithi Első és Egyetlen ezred tagjait, és félelmet nem ismerő komisszár-ezredesüket, Ibram Gauntot ebben a háborúban nem csupán az életüktől foszthatják meg: a lelküket is elveszíthetik.
Személyes átvétel Sopronban vagy a Sopron Répcelak vonalon.
1605
EL2


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 14:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése