2019. november 25., hétfő

OSTRICHPILLOW® LOOP SZEMPÁRNA UTAZÁSHOZ, JÓGÁZÁSHOZ - KORALL KÉK - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Élvezd a páratlan kényelmet és zárd ki a teljes feszültséget, amit a rohanó, modern világ rád nyom.
ÁLMODJ STÍLUSOSAN - forradalmian új stílusos és hordozható szempárna, mely segít kikapcsolni; legyen egy pillanatod magadra. Akár ingázol, munka közben vagy otthon vagy, tarts egy kis szünetet. A LOOP szempárna segít egy álomszerűen kényelmes mini-szünet tartani bárhol egy szempillantás alatt.
SZUPER SOKOLDALÚ - akár kikapcsolnál egy pillanatra, jógáznál, vagy egyszerűen csak szánnál magadra néhány percet utazás közben, akkor a hordozható LOOP a legideálisabb számodra, különösen egy fejhallgatóval kombinálva.
OKOS KIVITELEZÉS - egyedülálló kialakítás, a hagyományos szemmaszkot egy szempárnává alakította át, mely átöleli a fejedet és azt a bizonyos begubódzó érzést nyújtja, hogy tudj relaxálni és legyen időd magadra. A tépőzáras rögzítők lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen fejméretre használhasd.
 
Méret: 116x3 cm
Anyag: 95% viszkóz, 5% rugalmas anyag
Kitöltés: polisztirol mikrobuborékok
Illeszkedés: úgy tervezték, hogy a legtöbb fejmérethez alkamazkodjon, mindig figyelembe véve egy felnőtt fejének áltagos körméretét: 56-58 cm és többféle fejméreten tesztelték beleértve a 60 cm körméretűt is! Ami a csomagoláson látható az a leggyakoribb illeszkedési forma, bár van néhány fejforma, ahol egy kicsit meg kell igazítani a legjobb illeszkedés érdekében. Legjobb, ha úgy hordod, ahogy neked a legkényelmesebb.
 


Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 18:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése