2020. január 29., szerda

155 cm, Atomic Race ST12 carving síléc (frissen élezve és waxolva) - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Alapadatok
hossz: 155 cm
rádiusz: 11 m
Szélességi paraméterek: 118-65-101
Technológiai jellemzők:
beta4 technológia
Aerospeed 2 felszín
Atomic Neox 310 gyári kötés (3. 0-10. 0 DIN rugóerősség között állítható)
 
Atomic Race ST12:
Síléc haladó síelők részére, ami egy tökéletes verseny síléc. Jellemző tulajdonságai: famagos sandwich szerkezet, Aerospeed felszín, illetve a beta4 technológia. A „ Race ST12” széria a keményebb, masszívabb és gyorsabb versenyléceket takarja. Haladó síelők találhatják meg vele a számításukat. Az alábbi technológiai újításokkal van felvértezve:
Aerospeed felszín:
Az Atomic által kifejlesztett felszín, ami magasabb fokozatú szilárdságot ad és keménységet a lécnek. A technológia megszűri a zavaró rezgéseket, amik a síelés közben felléphetnek. A léc nagyon gyors és renkívül jól irányítható.
beta4 technológia:
A méltán világhírű és a szakmában egyedülálló BetaCarv sílécek amelyek teljes hosszukban rendelkeznek rezgés-csillapítással, továbbá a hosszában mozgó hátsó kötéselem (tőke), valamint a kötés súlypontállítás-lehetősége és a kanyarsízéshez kialakított cipők együttese egy páratlanul harmonikus rendszert képeznek. A szabadalmaztatott Beta Technológia továbbfejlesztett változata a BETA4 lehetővé teszik a különböző torziós merevségű és rezgéscsillapítású lécek kialakítását. A legmerevebb lécekhez Titánium és Magnesium anyagok szolgálnak a Beta profil héjaként, míg legbelül karbon illetve Hyper Carbon és Titánium csövek (Power Rod Magnesium) merevítik a rendszert, biztosítják az erő átadását az élekre és végzik a rezgések csillapítását a Densolith habanyaggal együtt.
 
Állapot:
Mivel használt léc, ezért a felső felületén van egy-két kopás, apróbb karcolás. Kantni (él) szélesség talp felől nézve kb. 1, 5 mm között van, tehát még többször élezhető. Talpa sérülésmentes, frissen élezve, illetve mély waxolva van, uh csak a kötést kell beállítani és használható.
 
Kinek ajánlom:
Középhaladó és haladó síelőknek ajánlom. Ha egy 10-es skálán szeretnénk meghatározni, hogy pontosan milyen sítudáshoz illik leginkább a síléc, és az egyes szám a kezdő, a 10-es pedig a versenyzői szint, akkor az adott léc az 7, 8, 9-es számokat kapná.
A megfelelő hosszúságú síléc kiválasztását nem csak a magasságunk, hogy milyen fajta pályán szeretnénk használni, hanem még a sí tudásunk is befolyásolja. Alapvetően a megfelelő méret a vállunk és fejünk teteje közé esik, azonban ezek közül kivételt képeznek az All Mountain Rocker lécek, amelyeknél akár hosszabb léc is választható. Ebben a tartományban lehet ingadozni, a rövidebb és hosszabb síknek is megvan az előnyük. Rövidebb ívekre, kurtább és alacsonyabb rádiuszú, hosszabb ívekre és a sebesség szerelmeseinek, hosszabb és magasabb rádiuszú (fordulókörű) sílécet ajánlok.
 
Nézz körül a többi sífelszerelésem között is!
 

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 16:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése