2020. április 24., péntek

ÁRESÉS!! Eladó NIKON D3100 DSLR digitális tükörreflexes fényképező + 18-105 VR objektív! - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Eladó egy remek állapotban lévő Nikon D3100 digitális fényképezőgép kit 18-105mm VR objektívvel + ajándék 8GB SD kártya + Golla táska, a képeken látható remek állapotban, minden tartozékával.
Expozíció szám:  11. 172
"A meglepően egyszerűen használható D3100 az igazi családi megoldás a gyönyörű fényképek készítésére. Legyen szó családi portréról vagy az ide-oda futkározó csöppségek éles megörökítéséről, az Útmutató mód bárkit rövid idő alatt megtanít arra, hogyan kell szép képeket készíteni. A D-videó funkció használatával teljes HD-felbontású videókat készíthet, valamint éjjel-nappal kiváló minőségben megörökítheti a történéseket. A Nikon továbbfejlesztett EXPEED 2 képfeldolgozó rendszere a kiváló élességű, élénk képek készítése érdekében a lehető legjobban kihasználja a 14, 2 megapixeles CMOS-képérzékelő lehetőségeit. Az SLR fényképezőgépek között hihetetlenül könnyűnek számító D3100 lehetővé teszi a csodálatos családi képek készítését bármilyen körülmények között.
A 14, 2 megapixeles, DX-formátumú CMOS-képérzékelő élethű, élénk, alacsony zajszintű és finom átmenetekkel büszkélkedő képeket készít.
Az EXPEED 2 képfeldolgozó motor nagy érzékenységet, továbbfejlesztett videorögzítést és kiváló képminőséget kínál.
Nagy ISO (100– 3200) érzékenység – egészen 12 800 értékig: automatikus ISO-beállítási lehetőséggel rendelkezik, valamint manuálisan beállítható egészen ISO 12 800 értékig a Hi2 beállítás használatával. A rövidebb záridő használhatósága jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.
ÚTMUTATÓ mód: gyors és egyszerűen használható beépített súgó. Megkérdezi a készíteni kívánt kép tulajdonságait, körülményeit, majd a lehető legjobb eredmény elérése érdekében automatikusan elvégzi a megfelelő beállításokat. A kijelzőn megjelenített mintaképen bemutatja, hogy a javasolt beállítások alkalmazásával milyen lesz a rögzített fénykép.
D-videó – teljes HD felbontású (1920 x 1080) videók: gyönyörű, teljes HD-felbontású videók hanggal. A fényképezőgép nagyméretű képérzékelője és nagy ISO érzékenysége kivételes képminőséget biztosít. A NIKKOR objektívek használata lehetővé teszi a moziszerű effektusok alkalmazását, valamint a videóknak a fényképezőgéppel elvégezhető egyszerű szerkesztését: a jelenetek törlését és a kívánt képkockák állóképként történő mentését.
Élő nézet és Fényképezési helyzetfelismerő rendszer: leegyszerűsítik a képek komponálását az LCD-monitoron. Az Automatikus program választó a témának és helyzetnek megfelelően kiválasztja a legjobb üzemmódot, a folyamatos szervo AF (AF-F) mód pedig a témán tartja az élességet anélkül, hogy meg kellene nyomnia a kioldógombot.
A nagyméretű, 7, 5 cm-es (3 hüvelykes), nagy felbontású LCD-monitorról könnyedén leolvashatók a fontos információk, valamint élvezetessé teszi a fényképek és videók megtekintését és szerkesztését.
A borotvaéles, 11 pontos automatikus élességállítási rendszer gyors és pontos automatikus élességállításra képes a kép teljes területén. A négy AF mező mód, közöttük a 3D követés AF, éles felvételeket garantál még akkor is, ha téma nem a kép középpontjában van, illetve ha gyorsan vagy kiszámíthatatlanul mozog.
Az Aktív D-Lighting funkció a kiváló képek és a természetes kontraszt biztosítása érdekében automatikusan megőrzi a csúcsfényes és árnyékos területek részleteit.
A Picture Control funkció segítségével már a felvételkészítés előtt egyedivé teheti képeinek megjelenését és hangulatát. Hat beállítás közül választhat: általános, élénk, semleges, monokróm, portré és tájkép.
A bővített beépített retusálás menü használatával még a fényképezőgépben szerkesztheti és javíthatja képeit, videóit. A funkció egy sor effektust kínál, például vörösszemhatás-korrekció, gyors retusálás és szűrőeffektusok.
Kettős beépített porosodáscsökkentő rendszer: A képérzékelő-tisztító és a levegő áramlás vezérlő rendszer megakadályozza, hogy a por leülepedjen a fényképezőgép képérzékelőjére, ennek köszönhetően tiszta, foltmentes képeket készíthet.
Pehelykönnyű váz és kiváló ergonómia: a biztos fogás lehetővé teszi a fényképezőgép kényelmes kézbentartását. A gyakran használt funkciók, például az Élő nézet, a D-videó és a zárkioldás számára létrehozott külön vezérlők használatával öröm a gép működtetése.
Optika
Effektív pixelszám 14, 2 megapixel
Valós pixelszám 14, 9 megapixelSzenzor típusa CMOSKereső pentatükrösSzenzor mérete 23, 6 x 15, 8 mmSorozatfelvétel vanFilmfelvétel 1280 x 720, 30, 1920 x 1080, 24Tömörítetlen formátum RAW
Kijelző
Digitális zoom nincs
Manuális fókusz vanAutofókusz 11 pontonRekesztartomány objektívtől függZársebesség-tartomány 1/4000 - 30 másodpercFénymérés 420 zónás TTLRekesz-elõ választás vanZársebesség-előválasztás van
Általános
LCD 3, 0"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat SD, SDHC, SDXC
Kategória tükörreflexesExpozíciókompenzáció ± 5EV 1/3 vagy 1/2EV lépésközTávkioldó vanÁllványmenet vanÖnkioldó 2 másodperc, 10 másodpercBurkolat anyaga műanyagAkkumulátor mérete egyediSúly 500 gEgyedi akkumulátor típusa Li-ion (EN-EL14)
Vaku
ISO értékek auto, 100, 160, 200, 250, 320, 400, 800, 1 600, 3 200, 1 250, 480, 500, 1 000, 2 500, 125, 2 000, 640
Fehéregyensúly auto, 7 előre beállított
Fehéregyensúly finomhangolás van
Fő jellemzők
Beépített vaku van
Külső vakupapucs Nikon saru
Vaku opciók automata, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron, derítés, hosszú záridő
Videokimenet van
USB van"


Jelenlegi ára: 65 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-24 23:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése