2020. október 29., csütörtök

Snail & Rose Perfection szérum - csiga kivonattal és organikus rózsavízzel /40+/ - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

A TÖKÉLETES ÉS FIATAL BŐR
? csigakrém és rózsa a ragyogó arcbőrért
A "SNAIL AND ROSE PERFECTION" termékcsalád tagjai napjaink egyik legnépszerűbb és a legmagasabb minőséget képviselő kozmetikai termékei. Csigakivonatot és organikus rózsavízet tartalmaz, a Rosa Damascena szirmainak lepárlásából.
Pumpás kiszerelése lehetővé teszi, hogy az utolsó cseppig fel tudd használni, nem kerül a köröm alá, így könnyebb felvinni.
MIRE JÓ?
A két hatóanyag kombinációja megfiatalítja a bőrt, mélyen hidratálja és visszaállítja rugalmasságát. A csiga kivonat az egyik leghatékonyabb összetevő a bőr megfiatalítására, mert értékes komponenseinek köszönhetően fokozza a sejtmegújulást, mélyen hidratálja és késlelteti az öregedést. Elsődleges tulajdonsága, hogy aktiválja a bőrt a sejtfunkciók stimulálásával, helyre állítja és megerősíti a szöveteket.
A természetes rózsavíz nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. Feszesíti és felfrissíti az arc bőrét, javítja a vérkeringést, fenntartja a vízháztartást, ezáltal mélyen hidratálja és puhítja a bőrt.
Ezeknek az összetevőknek köszönhetően életre kelti a bőrt, segít helyreállítani a sérült szöveteket, és visszaállítja a bőr természetes hidratáltságát.
EREDMÉNY:
- kisimítja és feltölti az apró ráncokat
- selymessé teszi a durva, dehidratált arcbőrt
- normalizálja a stresszes, zsíros bőr működését
- élettelivé varázsolja a fakó, fáradt arcbőrt
- ellenállóvá teszi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben
- halványítja a pigment foltokat
- hatékony a szem alatti táskák és sötét karikák ellen
- a pattanásokat rövid idő alatt hatékonyan eltünteti


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2020-10-29 15:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése