2021. január 24., vasárnap

Ferplast Cottage 110 nyúl és tengerimalac ketrec beltérre - Jelenlegi ára: 1 Ft

Az olasz Ferplast cég prémium nyúl és tengerimalacoknak kifejlesztett, a leglátványosabb lakásban is helytálló terméke. Tükrözi a Ferplast mérnökeinek precizitását, az olasz design legújabb elemeit, az összehangolt kivitelt a fa, fém és műanyag elemek között.
Mérete: 108cm szles * 59cm mély * 102cm magas
Nyitható felső tetővel, nyitható háztetővel, több ajtóval, kihúzható tálcákkal rendelkezik. Tartalmazza a képen látható szénarácsot, önitató tartót, létrákat, új nyuszi wc-t. Ajtajai zárhatóak, ugyanúgy a nyitható tető elemek is.
Fém részei erős szinterezésű felületkezeléssel készültek, tartósságuk magukért beszél. Azért a korábbi lakója már megharapdálta itt-ott.
Minden eleme pótolható, a legapróbb alkatrészig! Aodok hozzá egy a képeken látható bontatlan csomagolású alsó tálcát.
Esztétikai hibái:
a felső tálca egyik sarka törött, de ez nem látszik, mivel a lehajtható díszelőlap mögött van. Másrészt funkcionálisan sem okoz gondot, mert vízszintes tartólécek tartják.
bizonyos elemeken vannak rágcsálásnyomok - ezeket igyekeztem lefotózni. De szerencsére előző lakója ügyelt arra, hogy ne a frontelemeken koptassa fogait, hanem inkább a rejtett helyeken dolgozott : -)
Mindkét tálcán vannak nyúlpisi foltok, ezek valószínűleg erősebb tisztítószerekkel eltávolíthatóak. Mi csak ecettel tisztítottuk. (bár, ahogy említettem, az alsó tálcából van még egy bontatlan új is)
Jelenleg a képeken látható összeszerelt állapotban van, de lapra szerelhető, s egyszerűen összeállítható a belinkelt gyári Youtube video alapján is.
Házhoz szállításban tudok segíteni Budapesten belül, előre utalás esetén. A belsőbb kerületekbe 2eFt-ért, a peremkerületekbe 3eFt-ért. Ekkor valamennyire szét kell, hogy szedjem, hogy beférjen az autómba.
Csomagban nem vállalom a küldést, mert nem tudom garantálni a megfelelő csomagolást a sérülésmentes szállításhoz.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-01-25 03:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése