2021. június 29., kedd

BG Berlin Lobo Europe Style Urbe 20 Inch - kicsi bőrönd - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

BG Berlin Lobo Europe Style Urbe 20 Inch - kicsi bőrönd
A BG Berlin bőröndök a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Az ABS és polikarbonát ütésálló műanyag felhasználásával készültek, amelyeket keménységük mellett könnyű súlyuk teszik különlegessé. A bőröndök belső része poliészter.
A kerekek kiváló minőségű ütésálló polipropilénből (termoplasztikus gumi TPE) készülnek. A BG Berlin bőröndök kerekei a kialakításának köszönhetően, könnyen lehet leküzdeni a kisebb vagy rövid akadályokat, így lépcsőket, vezetékeket vagy akár egy göröngyös útszakaszon is probléma nélkül végighaladni.
Emellett kiváló minőségű és strapabíró fő YKK cipzárral rendelkeznek. Ez a fém és műanyag kombináció, kiemelkedő a tervezés és a minőség tekintetében is.
Egy másik nagy előnye ezen bőröndöknek, hogy speciális biztonsági zárral rendelkeznek (TSA számzár).
Minden BG Berlin bőrönd praktikus belső kialakítással rendelkezik. Cipzáras rekeszekkel és ruhaleszorító pántokkal segítik az utazót ruhái megóvásában, miközben minimalizálják a belső tartalom mozgását.
A kitűnő és változatos külső desgine mellett a kerekeken lévő kék elemek a BG Berlin logójára utalnak, hogy mindenkit emlékeztessen, hogy ez egy minőségi és egyedi darab.
A négykerekű bőröndök fontos ismérve, hogy nem szabad a húzókarjuknál fogva két keréken húzni, mert a kerekek hamar, aszimmetrikusan elkophatnak, ami nem garanciális hiba. A bőröndöket magunk előtt vagy mellett kell vezetni, hogy mind a 4 kerék guruljon a földön.
Egy BG Berlin bőrönd nagyszerű választás lesz - befektetés sok évig (a termékekre 5 éves garancia vonatkozik).
BG Berlin bőröndök mérettáblázat
20 Inch - kicsi
56 x 36 x 23 cm
2, 6 kg
37, 5 liter
26 Inch - közepes
67 x 44 x 26 cm
3, 3 kg
61, 4 liter
28 Inch - nagy
78 x 51 x 29 cm
4, 4 kg
94 liter


Jelenlegi ára: 27 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 02:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése