2021. augusztus 27., péntek

Lego Super Heroes 7779 The Batman Dragster: Catwoman Pursuit Bontatlan, Új, Ritkaság!!! - Jelenlegi ára: 42 880 Ft

Lego Super Heroes 7779 The Batman Dragster: Catwoman Pursuit (A Batman Dragster Macskanő Üldözése),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
ÉRDEKESSÉGET KERESŐKNEK, GYŰJTŐKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM!
Meglepetésnek kitűnő, mivel már réges-rég nem kapható a boltokban lévén 2006-os kiadás, gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már minden Szuperhősös legója megvan" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom.
Ha olyan ajándékot keres, ami "nem jön szembe akárhol", pláne nem figyel nagyáruházak és játékboltok polcain, akkor jó helyen jár!
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény értékes darabja lehet, de jól mutat akár egy munkahelyi íróasztalon is. Az értékét mindig tartani fogja, különösképpen, ha bontatlanul őrzik meg az "utókor" számára, de mutatós egy kis Legoplatformra összerakva is.
 A doboz mérete 24x14x6 cm, amely magában rejt 92db legóelemet, amikből összerakhatunk két figurát (Batman és Catwoman) is
A klasszikus szuperhős vonal, ezzel a 2006-os kiadású készlettel, a mozikból már ismert   DC  univerzum  Batman  -es részét bővíti, mindezt persze a  LEGO  cég vidám stílusában.
 
 Ajánlom minden  LEGO  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik érdekes ajándékot keresőknek!
 
Tisztelt Vásárló!
 
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 42 880 Ft
Az aukció vége: 2021-08-28 01:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése