2021. október 27., szerda

ieGeek kültéri / beltéri WiFi megfigyelő kamera - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Eladó a képen látható ieGeek kültéri / beltéri WiFi megfigyelő kamera. A termék új.
-Antenna frissítése 5dBi-ről? Az ieGeek kültéri térfigyelő kamera javította a Wi-Fi jel vételi képességét, az antenna 5dBi-re lett frissítve, ami sokkal nagyobb átviteli távolsággal rendelkezik, és a Wi-Fi kapcsolat stabilabb, mint az általános kameráé !
-Mozgásérzékelés és kétirányú hang? Az iegeek biztonsági kamera támogatja a mozgásriasztások beállítását meghatározott területeken és időpontokban, állítható érzékenységgel. A beépített zajcsökkentő mikrofon és hangszóró tisztább és simább hívást biztosít. Beállíthatja a szirénákat / kutyaugatást / testreszabhatja a hangot a behatolók elkerülése érdekében. A biztonsági kamera hanggal rögzíti a videót.
-Frissítési chip és 30 méteres éjszakai látás? A továbbfejlesztett HiSilicon chip, a videó és a képek tisztábbak és valósághűbbek, mint a normál 1080P! Továbbfejlesztett 36 fényerős infravörös LED-es lámpák a tisztább éjszakai látás érdekében, az éjszakai látótávolság 30 m-re bővül.
-0-24 Felvétel folytatása és külső kártyanyílás? Ha a hálózat megszakad, az ieGeek IP megfigyelő kamera továbbra is rögzíti és menti a videofájlt az SD-kártyára. Lejátszhat és letölthet videókat SD-kártyáról. Az ieGeek frissítette a külső kártyanyílást, az SD kártyát közvetlenül telepítse, nem kell szétszerelni a kamerát!
-IP66 vízálló, szilárd felépítés? IP66 vízálló és alumíniumötvözet héj, ellenáll a -10 ? és 55° C közötti környezeti hőmérsékletnek, ami elég ahhoz, hogy ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak kültéri használatra. Az ieGeek a külső kamerák 3 m-es tápkábelének testreszabására specializálódott.


Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 20:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése