2022. augusztus 18., csütörtök

Motorola DLR1060 adóvevő + Motorola HKLN4604 fülmikrofon szett - Jelenlegi ára: 62 900 Ft

A jó üzleti tevékenység sarokköve a valós idejű kommunikációs és problémamegoldási képesség. A Motorola DLR digitális rádió segítségével a csapat gyorsan és egyszerűen kommunikálhat a működési hatékonyság növelése, a problémák gyors megoldása, a váratlan helyzetek kezelése és az ügyfelek elégedettségének javítása érdekében. Ez a könnyű rádió, elegáns stílusával, egyszerű, mégis hatékony együttműködési eszköz. Egyedülálló tulajdonságai új szintre emelik a szervezetet és a teljesítményt.
Licencmentes digitális technológia:
A digitális 900 MHz-es ISM licencmentes sávban működő DLR rádiók a Frequency Hopping Spread Spectrumon (FHSS) hatnak, ami a kommunikációt magán és megbízhatóbbá teszi az analóg rádiókhoz képest.
Beszélgetési engedély hangja:
Támogatja a rendezett kommunikációt egy olyan gyors hangjelzés használatával, amely riasztja a csapattagokat, amikor egy csatorna elérhető és beszélhetnek.
Otthoni csatorna:
Egy adott csatornát „ otthona” -nak nevez, így a rádió automatikusan visszatér, ha a felhasználó egy másik csatornán beszél. Ez a funkció könnyen módosítható a Speciális konfigurációs menüben.
Hangutasítások:
Könnyen navigálhat a csatornákon, ellenőrizze az akkumulátor állapotát és testre szabhatja a speciális konfigurációs menü funkcióit a felhasználóbarát hangutasításokkal.
Bővített beszélgetési tartomány:
Kommunikáljon a 300 000 négyzetméteres és legfeljebb 20 emelet magasan * széleskörűen. ik
Speciális konfigurációs menü:
Konfigurálja a különleges funkciókat, mint például az egyedi rádióprofil-azonosítót, a Home Channel-et, a MIC Gain-t és a maximális csatornaszámot. Lehetővé teszi továbbá a Top programozható gomb testreszabását különböző opciókkal, mint például a Privát válasz és az Összes elérhető hívása.
Egyedi csoportos adatvédelmi és zavarmentes beállítások
A rádiós flotta egyedi, 4-jegyű rádióprofil-azonosító számával történő beállításával a magán kommunikációt zavarás nélkül biztosíthatja. A számítógépes programozó szoftver (CPS) használatával állítsa be a privát csoportot a legmagasabb szintű adatvédelem eléréséhez.
CPS programozó szoftver:
A szabad CPS használatával személyre szabhatja a csatorna hangutasításait, a csatorna alias nevét, a rádió nevét, a felső gombot, a csatorna számát és még sok más.
Hosszú élettartam:
Tartós akkumulátor-élettartamot biztosít akár 14 órás folyamatos üzemeléshez.
Megbízható és tartós:
A DLR rádiók megfelelnek a katonai szabványok 810 C, D, E, F és G vizsgálati módszereinek, beleértve a sokkot, a rezgést, a szélsőséges hőmérsékletet és a port. A kemény, polikarbonát ház beépített antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek gátolják a baktériumok növekedését és a formázást a rádiófelületeken.
Jótállás: 12 hónap bolti garancia.  
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van!
Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között
Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is
A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik!
Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 62 900 Ft
Az aukció vége: 2022-08-19 01:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése