2022. október 16., vasárnap

Lake Avenue Nutrition, L-Theanine, 100 mg, 180 db - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Lake Avenue Nutrition, L-Theanine, 100 mg, 180 db kapszula,   bontott de hiánytalan állapotban!!
A zöldtea kivonat koncentrált hatóanyaga.
Az L-Theanine nevű vegyület egy olyan természetes aminosav, amely úgy segít a koncentrálásban, hogy mellette nyugtató hatást is kifejt, azáltal, hogy növeli a dopamin- és GABA-szintet az agyadban. Ez pedig könnyedebb összpontosításhoz és a szorongás csökkenéséhez vezet. Tehát az L-Theanin segít megnyugodni, ellazulni, mindezt úgy, hogy nem okoz álmosságot.
Keleten évszázadokig a zöld teát használták nyugtató, testsúlyszabályozó és gyógyhatása miatt, ugyanis megtalálható benne az az aminosav, amely javítja a koncentrációs képességeket és a tanulási teljesítményt és hatásosan növeli a nyugalom érzését, csökkenti a szorongásos tüneteket.
Mit várhatsz az L-theanintól?
Jobb memorizáló képességet
Tanulási képesség javulását
Nagyobb fókuszáltságot
Nyugodtabb közérzetet
Az L-Theanine makkegészséges embereknek is hasznos, hiszen a sok pozitív gyógyképessége mellett egy remek agyserkentő is. Növeheti a koncentrációt és a tanulási képességet, valamint könnyebbé válik tőle az odafigyelés egy adott feladatra. Továbbá az agy energiaszintjét is megduplázhatja, ami azt is jelenti, hogy a memória is bővülhet, sőt, a fogyasztásától a kedélyállapot is javulhat.
A zöld tea sokrétűsége azért is csodálatos, mert igazából csak előnye van. Kezdjük ott, hogy növeli az immunrendszer ellenállását, egyrészt azért is, mert antioxidánsként működik a bevitele után. A teában található polifenolok szétoszlanak a szervezetben, és felveszik a harcot a szabad gyökökkel, megelőzve a károkozást. Sokszor vissza is tudták fordítani a szabad gyökök által okozott károkat. Ez mellett a tea megedzi a testet és szervezetet, hogy meg tudja magát védeni a különböző fertőzések és betegségek ellen.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2022-10-17 04:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése