2018. május 25., péntek

HATALMAS DÖGNEHÉZ TÖMÖR FÉM GYŰJTŐI KÖZÉPKORI LOVAG FIGURÁS SAKK KÉSZLET - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

HATALMAS DÖGNEHÉZ TÖMÖR FÉM GYŰJTŐI KÖZÉPKORI LOVAG FIGURÁS SAKK KÉSZLET
Tömör fém sakkfigurák és intarzia hatású, gyönyörű tömör fa sakktáblával. Tömör fém, bronzírózott és ezüstözött színű, nagyméretű, középkori lovagokat, teljes királyságokat megelevenítő sakk fugrák. Minden sakkfigura korhűen és élethűen részlet gazadagon kidolgozott, még az arc mimikák és látszanak a sakkfigurákon.
A sakktábla fa, intarzia hatású nyomott díszítéssel.
Gyönyörű, gyűjteményi kollekció!
A sakkfigurák közül egy lónak hiányzik a patája, illetve egy gyalogosnak a fejdísze (lásd képek).
Méretek:
• Király 9. 5cm
• Gyalogos 6 cm
• Királynő 8. 5cm
• Lovas 7cm
• Tábla 40x40 cm
MINDEN KEDDEN ÚJ BÁMULATOS ÉS RÉGI TERMÉKEK!
A megvásárolt termékeimet nem csak postán , és futárral , de személyesen is átvehetők Ercsi  , Budapest ( itt a XI. kerületben péntekenként 18 00-kor) területén , ezen helyeken természetesen szállítási költség nélkül !      FONTOS : TÖRÉKENY TÁRGYAKAT , HA NEM SZEMÉLYESEN VESZI ÁT . HA LEHET NE FUTÁRRAL KÉRJE , ERRE SEMMILYEN GARANCIÁT NEM LEHET VÁLLALNI , A TÖRÉKENY POSTA TUDOM DRÁGÁBB , DE HA MÉGIS TÖTIK A POSTA KÁRTÉRÍTÉST FIZET  !!! A CSOMAGAUTOMATA ESETÉN ANNAK CÍMÉT ADJA MEG , ÉS KELL TELEFONSZÁM ÉS EMAIL CÍM IS !
FIGYELEM ! sandiantik felhasználó nem velem azonos , ő a velem azonos nevű fiam , kérem a termékeinket külön kezelni , és a megfelelő személlyel felvenni a kapcsolatot ! Az utalását , ha nem a megfelelő számlára érkezik , visszautaljuk , téves utalás megjegyzéssel !!!
A vásárlás lebonyolításához az összes adatot az aukció lejárta után , hamarosan megkapja a ? Vatera vásárlás részletei ? című automatikus levélben !!! A postaköltséget ezen az oldalon , itt a termékleírás felett , a ? Szállítási és garanciális feltételek ? szövegre kattintva találja !
 
MINDEN DARABRÓL ELSZÁMOLHATÓ SZÁMLÁT TUDOK ADNI !!!
FIGYELEM !
Ha  több dolgot egyben kér beszéljük meg a postaköltséget , mert már a súly is számít , ha a valós posta olcsóbb , mint amit fizetett , kérem jelezze és visszatérítem a különbözetet !
KÉREM LEHETŐLEG EGY HÉTEN BELÜL RENDEZZÜK AZ ADÁS - VÉTELT ! Természetesen összevárni lehet , de ezt beszéljűk meg !
A MEGVÁLTOZOTT SZÁMLÁZÁSI REND MIATT , HA HÁROM HÉTEN BELÜL NEM RENDEZTE A VÁSÁRLÁST , A MEGFELELŐ ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDÍTOM A TERMÉKET !!! Három hónap elteltével , még a kifizetett termékeket is újra indítom , tovább nem raktározom !!! KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSÜKET !


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-12 20:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése