2018. május 30., szerda

Nespresso krups XN7001 kapszulás kávéfőző - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Nespresso-Krups XN700110 CitiZ kapszulás kávéfőző, megkímélt állapotban eladó!!
A csúcstechnológia és a retro-modern design elemeit ötvöző Citiz presszógépet azzal a céllal hoztuk létre, hogy lenyűgözzük a Nespresso szerelmeseit és a modern formatervezés rajongóit egyaránt. A Citiz a Nespresso teljes szakértelmét kínálja Önnek egy intuitív és felhasználóbarát kezelhetőséggel felruházott készülékkel, amely minden kávézási igényt képes kielégíteni.  
automatikus mennyiségadagolás
automatikus szivattyú újratöltés
programozható gombok espresso és lungo készítéséhez
mini főzőegység
1 literes, eltávolítható víztartály
könnyen eltávolítható csepptálca
felhajtható csészetartó
Használtkapszula- tároló (11 kapszula)
Nespresso Kapszula Rendszer
Retro- modern design 
Thermo-block fűtőelem 
elektronikus hőmérséklet ellenőrzés
a kapszulakar megemelésével a használt kapszula automatikusan a használtkapszula-tartóba esik 
energiatakarékos üzemmód 30 perc használaton kívüli állapot után 
szín: titán 
pumpanyomás: 19 bar
automatikus kapszulakidobás
teljesítmény: max 1260 W
méret (SZ x Ma x Mé): 130 x 278 x 372 mm
tömeg: 3, 4 kg
AZ ESZPRESSZÓ MŰVÉSZETE A NESPRESSO-TÓL 
Huszonöt évvel ezelőtt a Nespresso kifejlesztett és szabadalmaztatott egy egyedülálló rendszert, amely az eszpresszó kávé elkészítésének minden lépését tökélyre fejlesztette, a legkiválóbb kávészemek kiválogatásától a kávé elfogyasztásának fenséges pillanatáig.  
A tökéletes eszpresszó a kimagasló minőségű és páratlanul friss kávé, valamint a nagy nyomású víz bonyolult alkímiájának köszönhetően bontakoztatja ki testességét és intenzitását, valamint aromáinak sokféleségét.  
A kávé, a kávégép és a Nespresso Club egymástól elválaszthatatlan alkotóelemei ennek a különleges szövetségnek, amely lehetővé teszi, hogy Ön otthonának kényelmében élvezhesse a felülmúlhatatlan minőségű eszpresszót, minden egyes csésze kávé elfogyasztásakor.  
A Nespresso rendszer minden időben rendelkezik azokkal a feltételekkel, melyek szükségesek a tökéletes Espresso és Lungo kávé, valamint tej alapú receptek elkészítéséhez.  
A kávé 
A légmentesen lezárt, 100%-ban újrahasznosítható alumíniumkapszula optimális körülményeket biztosít a kávé számára, és megakadályozza a frissen őrölt kávéban jelen lévő 900 rendkívül illékony aroma oxidációját. A formáját tekintve látszólag igen egyszerű kapszula a kávégéppel együtt történő folyamatos fejlesztés eredményeként a világ legkiválóbb minőségű Grand Cru kávéinak optimális elkészítését teszi lehetővé. A Nespresso 16 Grand Cru kávéőrleményt kínál, melyek figyelemre méltó aromaprofilokkal rendelkeznek.  
A kávégép 
A Nespresso gépek mindegyik változata szabadalmaztatott kivonó-rendszerrel rendelkezik, amely rendkívül nagy nyomást biztosít (maximálisan 19 bar). Minden egyes beállítás pontos számítások eredményeként jön létre. Ennek köszönhetően a Grand Cru kávék aromáinak teljes skálája kibontakozik a kávéban. A kivonó-rendszer mindemellett valódi testességet és egyedülállóan sűrű, olajosan csillogó krémet eredményez. A Nespresso kávégépek mindegyike kifinomult, elegáns formavilággal rendelkezik, így a design iránt fogékony vásárlók is kedvükre válogathatnak a kávégép kínálatban. A kávégépek használata egyszerű, így a kávézás egy felülmúlhatatlan élménnyel társul.  
A Club 
Nespresso készülékének megvásárlásával Ön egyben a Nespresso Club tagjává is válik, így a lehető legegyszerűbben rendelheti meg Grand Cru kávéit, személyre szóló információkban, tanácsadásban és különleges szolgáltatásokban részesülhet.  Így is ismerheti: XN 7001 Nespresso CitiZ, XN7001NespressoCitiZ

Jelenlegi ára: 24 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-09 23:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése