2018. augusztus 26., vasárnap

Mobius akciókamera 1080p autóskamera - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladom a számomra feleslegessé vált termékeket, amiket csak kerülgetek és/vagy évek óta raktározom. Nézd meg a többi termékemet is.
Eladó egy Mobius Action cam. 1080P FullHD felbontás, jó képminőség, nagylátószögű lencse. Használtam drónon is, de leginkább autóban volt. Szélvédőre rögzítve, mozgásérzékelős módban automatikusan rögzít. Egy 32GB microSD-re kb. 2-3 napnyi anyag fér. Webkameraként is használható, 3 féle gyorsüzemmód van, ami előre beállítható a kb. fél MB-os programjával. Nem bántam meg, hogy megvettem, kiszolgált becsülettel. Azért adom el, mert egy ideje már nem vezetek sokat és csak áll a polcon. Van benne új akku (kb. másfél órát bír) de ha autóban akarod használni, akkor erősen ajánlott az akku cseréje szuperkapacitásra, mert süti a nap a kamerát a szélvédő mögött és felforrósodik, az akku felpuffad és tönkre megy. Szuperkapacitást is adok hozzá, de ki is cserélem ha kéred. Ebben az állapotban szivargyújtóról üzemel, úgy kell beállítani, ha elveszed az áramot, akkor kapcsoljon ki. Kb. annyi áramot tárol a szuperkapacitás, hogy 1-2 napig megőrzi a dátumot/időt. Ha nem autóba akarod, akkor nyugodtan használhatod akkuról is.
Van hozzá egy tok, kissé viseltes de a feladatát ellátja. Csatlakoztatni lehet hozzá különféle rögzítőket. Nekem csak tapadókorongos van, azt adom hozzá. Egy miniUSB kábel kell, szivargyújtós formában talán még az is van ha kéred. 1Ft a kikiáltási ár, aki kapja marja.
A postaköltség a választott szállítási módtól és a termék súlyától is függ. A vaterafutar. hu illetve a https: //www. posta. hu/postai_dijak oldalon pontosan megtalálható.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-03 22:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése