2018. augusztus 31., péntek

ROLEX SUBMARINER REPLIKA 1 FORINTRÓL INDUL NINCS MINIMÁL ÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 2

Eladó egy Replika Rolex Submariner!
1 forintról, Nincs Minimál Ár! A legtöbbet ajánló viszi!
Leírás:
- Replika, nem eredeti!
- Az óra alig volt hordva (pár órát), lehet állítani a mutatókat, dátumot. Nem magas minőségű replika, olyan közepesre sorolnám, nem a gagyi fajta. Ha forgatjuk akkor elindul lassan (pár másodpercet megy), nem tudom, hogyan kell feltekerni (biztos nem úgy mint egy eredeti Rolexet, olyanom volt). Garanciát nem adok rá, csak annyit, hogy képeken látható állapotban adom el.
Kérem tekintse meg többi termékemet is, minden 1 forintról van feltöltve, minimál ár nélkül! (ide kattintva! )
Szállítási, fizetési feltételek:
- Nincsenek szigorú határidők nálam, akkor intézzük az adásvételt amikor a vevőnek és nekem is megfelelő. 2-3 héten belül viszont szeretném lebonyolítani az adásvételt, addigra ki szokott derülni, hogy sikerül-e vagy sem. Ha nem, akkor újra meghírdetem a terméket.
- 1000 forint alatt csak postázok, igyekszem "csomagokat" feltölteni (számítástechnikai, tányérkészlet stb. ), hogy az értékük is több legyen. Csak egyedi tárgyakat töltök fel egyesével.
- A kedves nyertes dönti el miként jusson el hozzá a termék. 1000 forint felett Móricz-Fővám tereken tudom átadni az aukció tárgyát, ha kézben elbírom.
- Szállítástól függően készpénz, utalással lehet fizetni. Kizárólag utánvétel, előreutalás, személyes átvétel lehet az adásvétel módja.
- Több mint 300 adásvétel után is 100%-os vagyok. Ez legyen garancia a részemről. Nem egy vásárlóm azt írta rólam, hogy "Kedves, normális, korrekt". Hasonló hozzáállást várok el a vevőimtől is.
Sikeres licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 2 050 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 20:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése