2022. június 15., szerda

Azesztulit, nyers, sárga (1506) - Jelenlegi ára: 2 340 Ft


Azesztulit
Súlya: 1 gramm
1, 5 cm hosszú (1-2 mm eltérés lehet)
Azesztulit:
Jellegzetességei: Ez a ritka is fényhordozó klistály a New Age köve. Rendkívül tiszta rezgése az egyik legfinomabb az ásványvilágban, és a legmagasabb frekvenciákkal áll kapcsolatban. A spirituális fejlődés érdekében lehozza a magasabb rezgéseket a Földre.
Az azesztulit kiszélesíti a tudatunkat. Ha már készen állunk rá, magasabb szintre tudja emelni a tudatunkat és a rezgéseinket, amelyek emelésével segít abban, hogy pozitív energia kibocsátásával mások javára szolgáljunk. Az azesztulitot sosem kell tisztítani és mindig fel van töltve energiával.
Óvatosan kell bánnia ezzel a kristállyal annak, aki nem mozog otthonosan a spirituális világban, vagy a rezgése nem ér el a magas frekvenciát. Ebben az esetben ugyanis nagyon nagy a rezgések közötti eltérés, amely kellemetlen mellékhatásokat okozhat, amíg teljesen nem alkalmazkodunk hozzá. Eleinte inkább más spirituális kristályokat használjunk, például ametrint vagy akvamarint, s csak azután azesztulitot, ha már ezekhez hozzászoktunk. A váltás előtt feltétlenül oldani kellene a régi kötéseket, valamint érzelmi tisztulást végezni. Az átlátszatlan azesztulitnak kevésbé finom a rezgése, ezért lehetőség szerint minél áttetszőbb kristállyal dolgozzunk.
Spirituálisan: az azesztulit megkönnyíti a meditációt, azonnal tudattalan állapotot idéz elő és védőspirált hoz létre a fizikai test körül. Serkenti a kundalini felfelé haladását a gerincben. A látomás és az inspiráció köve, az azesztulit megnyitja a harmadik szemet, a korona- és felsőbb koronacsakrát összeköttetést teremt a spirituális szintekkel. Segítségével útmutatást kaphatunk a jövővel kapcsolatban. Ezért nagy hasznunkra lehet a fontos döntések meghozatalában.
Az azesztulit aktiválja az emelkedési pontokat a gerinc alján a hasüreg közepén és az agy középpontjában, hogy még a testen belül, de már magasabb rezgést idézzen elő. A harmadik szemre téve segít a jövőbe látni.
Gyógyhatása: Fizikai szinten ez a kristály jótékonyan hat a rákra, a sejtekkel összefüggő betegségekre, és a gyulladásra. A célok feltámasztásával, az akaraterő újjáélesztésével enyhíti a krónikus betegségeket. Az azesztulit gyógyító hatásai közül legtöbb a spirituális rezgéssel összefüggésben érvényesül; s elősegíti a csakrák kapcsolódását a magasabb rendű valósághoz, valamint a rezgés cserét.
Alkalmazása: Harmadik szemre, fejtetőre, vagy a kívánt helyre.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 2 340 Ft
Az aukció vége: 2022-06-16 01:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése