2022. június 29., szerda

Jégkorszak gyűjtemény (1-4. Rész+ Állati nagy karácsony) (5 DVD) - SZINKRONIZÁLT DÍSZDOBOZOS 5 DVD!! - Jelenlegi ára: 9


Jégkorszak gyűjtemény (5 DVD)
(Több rendező filmje)
(2002)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT,
HASZNÁLT, JÓ ÁLLAPOTÚ DVD ( A LEMEZEK FELÜLETÉN NÉHÁNY KARCCAL,
AMIK A LEJÁTSZÁST NEM BEFOLYÁSOLJÁK)!
A TERMÉK MAGYAR KIADÁS, MAGYAR SZINKRONNAL ÉS MAGYAR FELIRATTAL
RENDELKEZIK!
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK!
Jégkorszak
(Ice Age, 2002)
Húszezer évvel ezelőtt. Történelem előtti időkben járunk, amikor a Föld meseszép és nem utolsó sorban veszélyekkel teli hely. A bolygó fenséges teremtményei - no és a tunyák és kisebbek közül is páran - megindulnak dél fele, hogy elkerüljék a szörnyű fagyhalált. A kivételek közé tartozik egy Manfréd nevű mamut, egy magányos vándor, aki azt szereti a legjobban, ha egyedül róhatja az utakat, valamint egy Sid nevű végtelenül lusta lajhár, aki azt szereti a legjobban, ha semmit nem kell csinálnia. Amikor Sid védelmezőjéül "fogadja" Manfrédot, a mamut mindent elkövet, hogy megszabaduljon újdonsült ismerősétől. Ám ez még csak a megpróbáltatások kezdete. Kénytelen lesz elfogadni Sid társaságát, amikor az ráveszi, hogy segítsenek egy Roshan nevű kisbabát visszajuttatni a családjához. Egy félelmetes kardfogú tigris, Diego is csatlakozik a csapathoz - hogy az első adandó alkalommal elragadhassa a csecsemőt. Mialatt Sid, Manfréd és Diego a végtelen, jéggel borított pusztaságban menetelnek, egy Scrat nevű, patkány és mókus keverékének tűnő őskori lény a fennmaradásért küzdve fáradhatatlanul igyekszik teljesíteni küldetését - nevezetesen elásni egy makkot -, és aki ezáltal katasztrofális események előidézője lesz. Miközben Scrat magával a jégkorszakkal vívja harcát becses makkjáért, Manfréd, Sid, Diego és Roshan egy elképesztő utazás részesei lesznek. Lavinák elől menekülnek, dodókkal harcolnak az élelemért, felfedezik a pelenka titkait, őskori jéghullámvasúton lovagolnak és vulkanikus lávatavak fölötti jéghidakon kelnek át. Ők a jégkorszak - vagy talán minden idők - legfurcsább társasága. Ami Scratet illeti... nos, ő talán azóta is azon mesterkedik, hogy azt az istenverte makkot megtarthassa.
Jégkorszak 2. - Az olvadás
(Ice Age: The Meltdown, 2006)
A mínuszok hősei visszatérnek! A mamut, a kardfogú tigris és a lajhár egyenesen lubickol legutóbbi hőstettük sikerében: és ez már csak azért is könnyen megy, mert a jég olvadni kezd, így a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik körülöttük; csúszdák, gejzírek és szökőkutak között buliznak nap mint nap. Néha mégis arcukra fagy a mosoly. Manfréd ugyanis nagyon magányos - már egyenesen úgy érzi, mintha kihaltak volna körülötte a nőstények. És míg ő búnak ereszti az ormányát, Sid rájön, hogy csak egy egyre vékonyodó jéggát választja el őket az áradástól - ha az átszakad, boldog völgyüket elárasztja a víz. Az árral pedig együtt úsznak majd azok a csúszómászók, akiknek túl éles a foga arra fáj, hogy átvegyék az uralmat a nagy közös medence fölött.
Jégkorszak 3. - A dinók hajnala
(Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, 2009)
A motkány még mindig nem mondott le arról, hogy egyszer az övé legyen az ősmakk, de végül talán az igaz szerelmet nyeri el helyette, hiszen színre lép egy motkánylány. Míg Manny és Ellie egy minimamut érkezését várják, Sid, a lajhár a maga eszetlen módján alapít családot: elcsór néhány dínótojást; Diego viszont azon töri a fejét, nem vész-e ki belőle minden vadság, ha tovább marad barátai társaságában. A kis csapat kénytelen kihúzni Sidet a bajból, amelybe saját magát keverte: az ügy érdekében behatolnak egy föld alatti világba, ahol túl közeli kapcsolatba kerülnek pár dínóval, megküzdenek állatokkal és növényekkel, beneveznek egy ámokfutóversenyre, és összehaverkodnak egy kalandra éhes, dínóvadász menyéttel, a félszemű Buckkal
Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens
(Ice Age: Continental Drift, 2012)
Manny, Diego és Sid életük legnagyobb kalandjában vesznek részt, ugyanis egy jéghegyen körbeutazzák az egész kontinenst. A lehetetlen határait feszegető küldetésük során a jóbarátok egzotikus tengeri szörnyekkel és kalózokkal csatáznak, és még egy új világot is felfedeznek, miközben Motkány olyan helyekre jut el, ahova még egyetlen mókus sem előtte...
Jégkorszak - Állati nagy karácsony
(Ice Age: A Mammoth Christmas, 2011)
Sid, a megállíthatatlanul nagydumás őslajhár véletlenül nagy galibát okoz, és ezzel nemcsak Manfréd barátja karácsonyát teszi tönkre, de még a Mikulás is a rosszcsontok közé sorolja. Ő azon nyomban ki szeretné köszörülni a csorbát, és megindul az Északi-sark felé: de csak ront a helyzeten. A mamut és barátai kénytelenek közbeavatkozni, de már nemcsak Siden kell segíteniük: az egész világ karácsonya a tét.
MISKOLCON A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT
HELYEN ÉS IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN TÖBBFÉLE MÓDON POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2022-06-30 00:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése